Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2009-2
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2009-2

Megjelenés: 2009-05 - ARCHIVÁLTEmlékezetes pillanatokat idéz fel a 2009. évi Szalézi Értesítő második száma: Vitális Gábor szalézi pappá szentelését! Azért is nagy ünnep ez a Magyar Szalézi tartomány számára, mert az újraindulás óta nem szenteltek magyar szalézi papot, emellett beszélgetést is olvashatnak az örökfogadalomra készülő három misszionáriussal – mindez a fényesebb jövőbe vetett bizalom záloga.

Egyben nagy tisztelettel és szeretettel köszöntjük Havasi József atyát 80-ik születésnapján, amivel összecseng Rózsáné Czigány Enikőnek a példaképről szóló pedagógiai cikke. A hírek között arról is olvashatnak, hogy megérkezett a modern CTP gép és hamarosan felszerelik a legmodernebb, új nyomdagépet is Kazincbarcikán, így a magyar szalézi nyomda lassan ősének nyomdokába léphet. Havasi József atya rovatában Stanisław Pływaczykra emlékezik, aki sok szempontból „első” volt a Magyar tartományban – többek között tartományfőnökként is, hiszen ebben az esztendőben ünnepelte Tartományunk születésének

  1. évfordulóját, és arról is megemlékezünk, hogy hetvenöt éve, 1934. április 1-jén, húsvét vasárnap XI. Pius pápa szentté avatta Bosco Jánost, az egykori piemonti pásztorfiút.
TELJES LAPSZÁM MEGTEKINTÉSE
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube