Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2010-1
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2010-1

Megjelenés: 2010-02 - ARCHIVÁLTA Szalézi Értesítő 2010. évi első száma újdonsággal kopogtat: kívül-belül teljesen színes, sok-sok képpel! Az adományoknak és munkatársaink áldozatkész munkájának köszönhetően ebben az évben is öt szám jelenik meg, 4000 példányban. Minden Don Bosco barát, munkatárs, jótevő, valamint szalézi plébánia, iskola, szalézi intézmény ingyenesen jut hozzá. Célja, hogy bemutassa a magyar Szalézi Család életét és küldetését. A Szalézi Értesítő az alapító, Don Bosco szándéka szerint szeretne egy vallásos kultúrát kialakítani, hogy erősebb kapcsolat alakuljon köztünk, bemutatva hogy a Szalézi Család egy nagy közösséget alkot az egész világon.

2010 Boldog Rua Mihálynak, Don Bosco tanítványának és első utódának, az első szalézi szerzetesnek az emlékéve. Megismerését segíti a Szalézi Értesítő is.

A strenna: Uram, látni akarjuk Jézust! A hiteles tiszta forrást, úgy, hogy utána azt másoknak, főképp a fiataloknak meg is tudjuk mutatni – fontos útmutatás az egész évi munkához.

Ebben a számban számolunk be a Magyar Szalézi Munkatársak Egyesületének hivatalos rendfőnöki elismeréséről is.

A szalézi fiatalok a MOSZAT megalakulásáról számolnak be, Havasi József atya Előttünk jártak rovatában Lukács István atyára emlékezik, az Ismerjük meg szomszédainkat nevet viselő sorozatban pedig a Szent Cirill és Metód Szlovén Tartományt mutatjuk be.

TELJES LAPSZÁM MEGTEKINTÉSE
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube