Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2011-1
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2011-1

Megjelenés: 2011-02 - ARCHIVÁLTA Szalézi Értesítő 2011-ben kéthavonta, hat alkalommal örvendezteti meg az olvasókat. Ezen kívül még egy meglepetéssel is szolgál: a középső négy oldalon a nálunk is jól ismert életrajzíró, Tere­sio Bosco és Alarico Gattia, a neves karikaturista mesélik el a gyerekeknek Don Bosco életét színvonalas képregény formájában.

 

A lap tartományfőnökünk köszöntőjével és a rendfőnök bevezető cikkével indít, amelyben az idei strennához fűz néhány iránymutató gondolatot. Megismerkedhetünk idei díjazottjainkkal, az interjúból pedig Derossi szerzetes-növendékkel. A pedagógiai cikk a keresztény családdal foglalkozik - a lap állandó szerzői között köszöntve Golyán Szilvia szalézi munkatársat. Elolvashatunk az előző számban felvetett témára érkezett vélemények közül egy csokorra valót és értesülhetünk a szalézi világ és a magyar tartomány történéseiről. Havasi József atya egykori tanárára, Halasi Imre atyára emlékezik az Előttünk jártak rovatban, a jubileumi előkészületek bevezetőjének szánt írásában pedig a szaléziak megérkezésének körülményeiről ír. Bruno Ferrero jóéjszakátjához Szaradics Antónia grafikus készített a lap számára egyedi illusztrációt.

Az idei első Szalézi Értesítő közli a nagyböjti lelkigyakorlatok idejét és egyéb tavaszi programokra is hívja az olvasókat. A képes oldalakon a tartományi Don Bosco ünnepen készült fotókból láthatunk válogatást.

TELJES LAPSZÁM MEGTEKINTÉSE
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube