Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2011-6
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2011-6

Megjelenés: 2011-12 - ARCHIVÁLTA Szalézi Értesítő 2011. évi utolsó száma karácsony táján ismét sok érdekes olvasnivalót kínál. A bevezetőben Vitális Gábor atya, tartományi vikárius karácsonyi gondolatait olvashatjuk, majd a rendfőnök ír Boldog Marvelli Albert volt növendékről a strenna kapcsán. A pécsi Don Bosco Napközi tizenöt éves fennállása alkalmából közlünk átfogó cikket, képekkel az ünnepségről. Az Előttünk jártak sorozatában Havasi József atya P. Schmidt Mihályról emlékezik.

 

 

Az ötödik oldalon Csány Péter atya számol be a szombathelyi festménypályázat részleteiről és a díjnyertes pályaművekből is láthatunk néhányat.

A Nyergesújfalun lezajlott, igen sikeres októberi animátor találkozóról Gyarmati Dávid számol be, a találkozó képeiből az újság hátlapján közlünk válogatást.

Folytatjuk a szalézi Európa Terv bemutatását a bevándorlók ügyével foglalkozó ismertetéssel.

A Don Bosco pedagógiája a XXI. században sorozaton belül Rózsáné Czigány Enikő a megújulásról ír a közelgő karácsony kapcsán.

Az lap középső oldalain folytatjuk a Don Bosco életéről szóló folytatásos képregényt, amelyet a jövő évben is figyelemmel kísérhetnek az olvasók.

Az idei pedagógiai konferencia összefoglalóját a 11. oldalon találhatják, míg a 12. oldalon Németh Ádám fiatal szalézi munkatárs ír az óbudai kollégisták körösbányai tábori tapasztalatairól.

A szalézi világ és a magyar tartomány híreit a szokásos helyen találják meg, sok újdonsággal, számos színes képpel, majd végül Bruno Ferrero egyik karácsonyi történetét küldjük a legkisebbeknek Az asztalos műhelye címmel, Tremmelné Hudik Katalin illusztrációival.

TELJES LAPSZÁM MEGTEKINTÉSE
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube