Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2012-2
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2012-2

Megjelenés: 2012-06 - ARCHIVÁLTA Szalézi Értesítő borítóján az új tartományfőnök, Ábrahám Béla atya beiktatásán készült kép fogadja az olvasókat, jelezve, hogy ismét új vezetője van a Magyar Szalézi Tartománynak. Kétségtelen, hogy az utóbbi időszak legjelentősebb eseménye az volt, hogy a rendfőnök kinevezte Ábrahám Béla atyát tartományfőnöknek. Sokan imádkoztuk és izgultuk át a januártól áprilisig tartó időszakot. Amint a hír nyilvánosságra került, rengetegen adtak hangot lelkesedésüknek üdvözlő üzenetek és jókívánságok formájában. Jó volt átélni, mennyien örülünk együtt. A tartomány régen volt ilyen egységes: szerzetesek, fiatalok, pedagógusok és munkatársak, lelkesen üdvözölték a rendfőnök döntését. Kazincbarcikai beiktatásáról a lap hátsó borítóján láthatunk képes beszámolót.

 

A lap Fókusz rovatában a szalézi nővérek 75 évvel ezelőtti letelepedésére emlékezünk. Stanislav Hočevar belgrádi metropolita érsekkel Lengyel Ákos készített interjút szombathelyi tartózkodásakor. Az Euópa Tervvel kapcsolatban körképet adunk az európai fiatalokról.

A Szalézi ifjúsági Mozgalomról és álmairól Vitális Gábor atya, ifjúságpasztorációs megbízott ír. Előttünk jártak rovatában Havasi József atya Szitkey Károly atyát méltatja. A lap hasábjaink ezúttal Jurányi Ferenc atyától vettünk búcsút.

TELJES LAPSZÁM MEGTEKINTÉSE
Nekünk írták
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube