Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube

Főoldal / Magyar Tartomány / Kazincbarcika – Farsangi Szalézi WIFI

Kazincbarcika – Farsangi Szalézi WIFI

Kazincbarcika – Farsangi Szalézi WIFI

2020-02-24 Hétfő   |   #Magyar Tartomány   |   ARCHIVÁLT

fiatalok  • Don Bosco Sportközpont  • Kazincbarcika  •

Kisebb szünet után ismét megrendezték a Szalézi WIFI - Szalézi Vidám Időtöltés Fiatalokkal - programokat a Don Bosco Sportközpontban, ami újra mosolyt csalt mindenki arcára.

A játékok is nagy népszerűségnek örvendtek, hiszen ezúttal többek között a virtuális világban is kalandozhattak a fiatalok a FIFA játéknak köszönhetően. Arc- és üvegfestés is szerepelt a programban, születtek is szépszámú és mutatós darabok.

A lelki feltöltődésre is fordítottak időt Fülöp Tibor testvér vezetésével, no és az elmaradhatatlan harapnivaló is elkészült, mivel a lelkes segítők irányítása alatt közös fánk-készítés szerepelt a gasztronómia-sarok programjában. A tészta bekeverése, szaggatása, sütése és lekvárral megkenése az est egyik fénypontja volt és ezzel lett kerek egész a Szalézi WIFI februári, farsangi kiadása!

 

dbsk.hu/Szaléziak.HU

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube

Főoldal / Magyar Tartomány / Kazincbarcika – Farsangi Szalézi Wifi

Kazincbarcika – Farsangi Szalézi Wifi

Kazincbarcika – Farsangi Szalézi Wifi

2023-02-11 Szombat   |   #Magyar Tartomány   |   ARCHIVÁLT

A kazincbarcikai szaléziak újra vártak minden érdeklődő fiatalt a Don Bosco Sportközpontban február 10-én, pénteken - ezúttal farsangi hangulatban!

Nagyon sok fiatal, csocsó- és ping-pong bajnokság, finom fánk, just dance, zsíros kenyér, tombola - Igazi karneváli hangulat uralkodott a DBS-ben a délutáni, kora esti farsangi WIFI-n, amelyről Fülöp Tibor testvér írt rövid beszámolót:

„Minden napra valami gondviselés. Így indult a mai WIFI (vidám időtöltés fiatalokkal). A reggeli igeliturgia után Laci atyával beszerző körútra indultunk, hogy a délutáni tombola díjait beszerezzük.  A délután elérkezett, a hangszereket és díjakat átvittük a sportcsarnokba. Néhányan már idő előtt vártak bennünket. Egy gyors eligazítás és kezdődhetett a délután.

Sándor atya a délutáni Savio klubot tartotta pár lelkes fiatallal, akik később a WIFIRE is bekapcsolódtak. A bejáratnál János és Marci várta az érkezőket és a versenyre jelentkezőket. A bowlingnál Milán és barátnője várta a gyerekeket. Elkezdődhetett az álarckészítés Edl Kati néni, Ilike néni, Fehér Kati néni vezetésével, nagy sikere volt ugyanúgy úgy mint a fánk szaggatásnak és sütésnek.

Begov Kati néni és kis csapata lelkesen igazgatta a gyerekeket a fánk sütés alatt. Zsuzsa néni, Györgyi néni, Valika néni, Magdi néni, Annuska néni, Erzsike néni lelkesen sütötték a fánkokat és készítették az uzsonnát.

Volt pingpong és csocsó bajnokság Szabó Zsolt vezetésével kicsik és nagyok korosztályban.  Ügyesen szerepelt mindenki. Lehetett még bowlingozni, Just Dance-olni Józsival, továbbá léghokizni. A tombola szelvényekért feladatokat csinálni Zsani, Feri, Marci vezetésével. Engem kétszer is megkergettek fogócska címén a gyerekek.

A jó hangulat ma sem hiányzott. A délutánt Robert atya gondolatai zárták, aki a Szűzanya tiszteletére buzdított bennünket. Az ének sem hiányozhatott Oceans, Üdvözlégy Mária, Szentlélek jöjj, Csodaszép, Don Bosco énekek sem hiányoztak a repertoárból.  Jósvay László atya fiataljai elénekelték nekünk a Jézus vissza fog jönni éneket.

Ezután a várva várt tombola következett, amelyet a feljebb említett három fiatal vezetett le sokak örömére. Azok se búsúljanak akik nem nyertek!

Hála minden segítő kéznek és azoknak akik eljöttek! Legközelebb vasárnap 4 órakor találkozunk a rendházban. Az ördög fél a vidám embertől mondja Don Bosco, legyünk tehát vidámak és tegyünk jót mindenkivel! Mindenkinek további szép hétvégét!

www.facebook.com/Szaléziak.HU

Kapcsolódó cikkek

< Eger – Animátortalálkozó egy szalézi szemszögébőlSzerbia – Szalagavató Muzslyán a szaléziaknál >