Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube

Főoldal / Magyar Tartomány / 1% a szaléziaknak

1% a szaléziaknak

1% a szaléziaknak

2017-03-02 Csütörtök   |   #Magyar Tartomány   |   ARCHIVÁLT

felhívás  •

Kérjük, rendelkezzen adójának 1%-val a Don Bosco Szaléziak részéről befogadó szervezetek egyike számára!

Sok olyan helyzet adódik, amikor anyagi eszközökre is szükség van a hatékony segítséghez. Ehhez mindenki hozzá tud járulni, aki személyi jövedelem adót fizet  - még ha ez a kedvezmények miatt csökkentett is - , mert lehetőség van arra, hogy ennek 1 százalékát felajánlják, ami semmilyen többlet költséget nem jelent.

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 4. § szerint a szaléziak részéről befogadó szervezetek lehetnek:

BOSCO SZENT JÁNOS IFJUSÁGI NEVELÉSI OKTATÁSI ALAPITVÁNY   Adószám: 19673752-1-41 
A Bosco Szent János Ifjúsági Nevelési és Oktatási Alapítvány a Magyar Szalézi Tartomány központi alapítványa. Az adományokból segítik a hátrányos helyzetű fiatalok iskoláztatását, kollégiumi elhelyezését, támogatnak ifjúsági lelki-, sport- és kulturális rendezvényeket és az oratóriumok működését.

SZALÉZI IFJUSÁGI MOZGALOM EGYESÜLET  Adószám: 18122167-1-41 

MAGYAR SZALÉZI MUNKATÁRSAK EGYESÜLETE  Adószám: 18135671-1-41 

Adójának az egyházaknak adható 1%-ával rendelkezzen a Magyar Katolikus Egyház számára. Technikai szám:011
Kérjük, abban az esetben is tegye meg felajánlását a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt nulla forint (pl. családi adókedvezmény). Az állam ugyanis a felajánlók számánál ezeket a rendelkezéseket is figyelembe veszi. Az egyházaknak biztosított kiegészítő támogatás felosztása ugyanis a rendelkezők száma alapján történik, amelybe a nulla forintról szóló felajánlás is beleszámít.

 Az adó 1%-ának felajánlása nem kerül semmibe, de óriási segítség lehet! A legkisebb összeg is számít, ezért kérjük, rendelkezzen adója 1 százalékáról! 

Szaléziak.HU

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube

Főoldal / Magyar Tartomány / 1% a szaléziaknak!

1% a szaléziaknak!

1% a szaléziaknak!

2020-03-18 Szerda   |   #Magyar Tartomány   |   ARCHIVÁLT

Szeretettel kérjük jövedelemadót fizető jótevőinket, hogy adójuk 1 %-át ajánlják fel a Bosco Szent János Ifjúsági Nevelési és Oktatási Alapítvány javára, amely a gyerekeket és fiatalokat segíti!

Adószám: 19673752 – 1 – 41

 Az Alapítvány a Magyar Szalézi Tartomány központi alapítványa, kezelője a Don Bosco Szalézi Társasága. A rend tagjai szalézi szerzetesek, elkötelezett nevelők, akik életüket a fiataloknak szentelik, ezért semmilyen anyagi juttatásban nem részesülnek.

A szalézi rend a gyerekek és fiatalok nevelésével és oktatásával foglalkozik. Működtet iskolákat, kollégiumokat, plébániákat, ifjúsági központokat. A szaléziak különös elköteleződéssel fordulnak a hátrányos helyzetű, nehéz szociális körülmények között élő fiatalok felé.

A Bosco Szent János Ifjúsági Nevelési és Oktatási Alapítvány az adományokból segíti a hátrányos helyzetű fiatalok iskoláztatását, kollégiumi elhelyezését, támogat ifjúsági lelki-, sport- és kulturális rendezvényeket, oratóriumok működését segíti.

Kérjük, támogassa adójának másik 1%-val a Magyar Katolikus Egyházat! Technikai száma: 0011

Az adó 1%-ának felajánlása nem kerül semmibe, de óriási segítség lehet! A legkisebb összeg is számít, ezért kérjük, rendelkezzen adója 1 százalékáról!

Ha más módon szeretnék segíteni a szaléziak munkáját, adományaikat befizethetik a Bosco Szent János Ifjúsági Nevelési és Oktatási Alapítvány OTP bankszámlájára is: 11784009-21401080

Segítségüket köszönjük, a Jóisten fizesse meg!

 

Szaléziak.HU

Kapcsolódó cikkek

< Kazincbarcika – Don Boscó-s sikerek a megyei fekvenyomó bajnokságonSierra Leone – A maradás volt a legjobb döntés >