Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2020-4
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2020-4

Megjelenés: 2020-12Az adventi készülődés vége felé járunk, amikor a karácsonyi fények lassan háttérbe szorítják a hétköznapok aggodalommal és szorongással teli sötétségét. Ennek az adventi várakozásnak a célegyenesében érkezik családjainkba, szeretteink körébe a remény erejét hozva az idei utolsó Szalézi Értesítő. 

A címlapon az immár szalézi templommá lett nyergesújfalui Szent Mihály plébániatemplom mennyezetfreskóinak karácsonyi jelentével köszöntjük kedves olvasóinkat! 

Írásainkat ünnepi köszöntőkkel kezdjük: a tartományfőnök, Andrásfalvy János atya és a rendfőnök, Ángel Fernández Artime atya karácsonyi gondolataival, majd visszatekintünk az elmúlt hónapok örömteli eseményeire: örökfogadalomtételre, ünnepekre, találkozóra, lelkigyakorlatra... 

Két írás is szól az Eucharisztiáról és egy hosszabb interjúból jobban megismerhetjük Jani Áron szalézi testvért. Szólunk a papi, szerzetesi hivatást érzőkhöz, a fiatalokhoz, beszámolunk a hazai és a valdoccói építkezésekről és tovább járunk Boldogunk, Sándor István nyomában. 

Hazai képes híreink ezúttal Kazincbarcikáról, Óbudáról, Újbudáról, Nyergesújfaluról, Péliföldszentkeresztről és Szombathelyről érkeztek, lapunk hátlapján pedig Kővári László örökfogadalmáról találnak képes beszámolót.

A Szalézi Értesítővel kívánunk áldott, boldog, meghitt karácsonyt és reményteljes új évet!

TELJES LAPSZÁM MEGTEKINTÉSE
Nekünk írták
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube