Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2021-3
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2021-3

Megjelenés: 2021-09Külön a NEK-re időzítettük a Szalézi Értesítő legújabb számának megjelenését! Az első példányok szeptember 9-én délután frissen érkeztek a Szalézi Művek Kft. kazincbarcikai nyomdájából a Don Bosco Kiadó standjára, valamint a Családi Napon is elérhetőek voltak a szalézi sátrakban.

Több okból is különlegesnek számít ez a Szalézi Értesítő. Először természetesen azért, mert egy szalézi örökfogadalmáról tudósít, ami a legörömtelibb esemény egy szerzetes és közössége életében. Emellett pedig azért, mert nem a megszokott oldalszámon, hanem +4 oldalon olvashatunk az idei nyár szalézi táborairól, eseményeiről a „Szalézi nyár” címszó alatt, a „hírek”-ben pedig sok-sok színes hírrel és képpel örvendeztetjük meg olvasóinkat. A jól megszokott rovatok is újdonságokkal szolgálnak: elmélkedhetünk a rendfőnök gondolatain, nyomon követhetjük Paolo Albera életét, olvashatunk Don Bosco pedagógiájáról, Boldog Sándor István nyomába eredhetünk…

Az új Szalézi Értesítőt hamarosan postázzák a megrendelők otthoni címére és eljut a szokásos módon a szalézi templomokba, iskolákba is, így senkinek sem kell félnie, hogy lemarad róla!

TELJES LAPSZÁM MEGTEKINTÉSE
Nekünk írták
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube