Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2022-2
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2022-2

Megjelenés: 2022-06Boldogunk, Sándor István ereklyéinek oltárra emelésével és a szalézi rendfőnök, Don Ángel Fernández Artime látogatásával egyidőben megjelent a legújabb Szalézi Értesítő, amelynek aktualitásaként címlapján az ereklyetartót láthatjuk – igaz, még nem teljesen készen – Szabó János ötvös, restaurátor művész kezei között formálódva.

Az ereklyetartóról szóló bevezető mellett ismételten megtaláljuk Andrásfalvy János tartományfőnök atya köszöntő sorait, valamint a rendfőnök levelét, amelyben a szenttáavatás előtt álló Artemide Zatti szalézi testvérről irgalmas szamaritánusként szól. 

A Szalézi Értesítőnek ebben a számában szó van a menekültek megsegítéséről Kazincbarcikán, a Don Bosco Voltnövendékei és Barátai Alapítvány megalakulásáról, a szalézi munkatársak ígérettételéről, a SZALIM lelkinapjairól, valamint sok kedves beszámoló, eredményről szóló híradás tarkítja ezt a számot az óvodától, a középiskoláinkon keresztül a Don Bosco Kiadón át a nevelési tanácsadásig. Képes beszámolónk jóvoltából az új tartomáynfőnökség és az óbudai oratórium épületeibe is betekintést nyerhet az olvasó.

TELJES LAPSZÁM MEGTEKINTÉSE
Nekünk írták
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube