Kérjük, hogy a Szalézi Értesítőben megjelenő tartalom további felhasználásakor tüntesse fel a forrást!

Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube
Szalézi Értesítő - 2024-2
Előző lapszámok
Szalézi Értesítő - 2024-2

Megjelenés: 2024-06 - AKTUÁLISA 2024. évi Szalézi Értesítő második számában olvashatunk a júniust meghatározó fontos imáink ihletőjéről, Jézus Szívéről is. Don Bosco több templomot is szentelt az Ő tiszteletére. Mária követi Jézust, ahová megy, azaz Segítő Védelmezőnk mindig oda megy, ahol az Ő Megváltó Szent Fia jelen van. Ne felejtsük tehát május-júniusban igénybe venni Nagyasszonyunk segítségét litániákkal, rózsafüzérekkel, kilenceddel, és kifejezni odaadásunkat Jézus iránt, aki különleges jelenlétével a szentmisében és szentségimádásban a Vigasztaló-Bölcsesség Szentlelkét küldi nekünk.

Nem maradhatott ki az Értesítőnek ebből a számából Boldog Sándor Istvánunk személye sem: ő idén született 110 éve, ezért Újpesten a Clarisseumban ünnepélyes megemlékezés lesz róla.

Tekintsünk emellett csak vissza a megannyi lélekemelő lelkinapra, bel- és külföldi találkozókra, ünneplésekre, musicalre, versenyeredményekre, képzésekre, önkéntes tapasztalatra, neveléstudományi elmélkedésre és egyéb gazdagító cikkre, amiket átböngészhetünk.

Kedves Olvasók! Köszönjük meg az Úrnak Szalézi Családunkat, és imádkozzunk, hogy ezen a nyáron minél teljesebben oszthassuk meg Don Bosco kilencéves kori álmát, amely 200 éve képes választ adni különféle korok követelményeire és a fiatalok kérdéseire

P. Andrásfalvy János SDB, tartományfőnök

 

SZALÉZI ÉRTESÍTŐ MEGRENDELÉSE / LEMONDÁSA
Nekünk írták
Szaléziak.HU - Facebook Szaléziak.HU - Twitter Szaléziak.HU - Youtube