Szaléziak.HU - Szent Istvánról elnevezett Magyar Szalézi Tartomány
< Vissza/ Magyar Tartomány

Kazincbarcika – Don Bosco Sportközpont

Szalézi.HU - Kazincbarcika – Don Bosco SportközpontSzalézi.HU - Kazincbarcika – Don Bosco SportközpontSzalézi.HU - Kazincbarcika – Don Bosco SportközpontSzalézi.HU - Kazincbarcika – Don Bosco SportközpontSzalézi.HU - Kazincbarcika – Don Bosco SportközpontSzalézi.HU - Kazincbarcika – Don Bosco Sportközpont
Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.
Telefon: +36-20+314-8470
E-mail: info@dbsk.hu
Honlap: ugrás az oldalra
Alapítás: 2016

Ez a nagyszabású beruházás a Don Bosco Szalézi Társasága, a magyar állam és az önkormányzat együttműködésével valósulhatott meg. Az épülettel Kazincbarcika egy multifunkcionális komplexummal lett gazdagabb.

Az új sportközpont a Don Bosco Szaléziak két kazincbarcikai középiskolájának biztosít majd méltó körülményeket a mindennapos testnevelés órákhoz. Emellett a létesítmény több funkciót is ellát, szervesen bekapcsolódva a város életébe. A mintegy 3000 férőhelyű sportkomplexum a méreténél fogva a gimnázium és szakiskola testnevelési órái mellett színvonalas helyszíne a verseny- és szabadidős sportrendezvényeknek, ezen felül ez az új otthona a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapatának is.

A terem minden tekintetben megfelel a nemzetközi szövetség előírásainak, így alkalmas nemzetközi találkozók megrendezésére is.

A sportközpontban van fallabda- és bowlingpálya, valamint fitneszterem is várja a mozogni vágyókat. A kulturális és közösségi eseményeknek pedig egy rendezvényterem ad otthont.

A kazincbarcikai Don Bosco Sportközpont 2016. szeptember 1-én nyitotta meg kapuit.

Igazgató: Szabó Zsolt